Nivonline: doe mee!

Nivonline is gebouwd voor en door vrijwilligers ter vervanging van de nivonkadersite. We bedanken iedereen die een bijdrage hebben geleverd.

Dit zal het nieuwe platform worden waar je terecht kunt voor informatie met betrekking tot jouw werkzaamheden bij het Nivon.
Het is nog in ontwikkeling en documentatie zal zoetjes aan worden aangevuld. Je zult hier in de toekomst veel kunnen vinden waarvan grotendeels achter een inlog.

Wat kun je verwachten?

Een deel van de informatie is voor iedereen beschikbaar. Voor aangestelde vrijwilligers (werkgroepen, BHC’s, etc.) is meer informatie achter een inlog beschikbaar. In de toekomst zal er steeds meer gecommuniceerd worden via deze website en zullen we vaker gaan verwijzen naar Nivonline voor documenten en informatie.
We willen Nivonline onder andere inzetten voor:

  • De documentatie van de Nivonraad;
  • Het doorgeven van wijzigingen in het bestuur van de geledingen;
  • Het bieden van informatie over het bestellen van promotie/kantoorartikelen en het invoeren van activiteiten.

Wat vragen we van/aan jullie?

Voor aangestelde vrijwilligers is het de bedoeling dat je voor de afgeschermde informatie een eigen inlog aanmaakt. Je doet dat door te kiezen voor inloggen in de menubalk, vervolgens kun je kiezen voor registreren of je maakt gebruik van de button hieronder.

Wij zullen daarna de inlog accepteren wanneer jouw naam overeenkomt met onze vrijwilligerslijst. Na de bevestiging kun je inloggen op de site.

En breng je medebestuursleden/vrijwilligers vooral op de hoogte!